Begeleiding van mens tot mens


Jij mag er zijn!


KOPP Coaching

Te ervaren dat je iemand bent.
Te merken dat je gezien wordt.
Te voelen dat je herkend wordt.
Als een mens met een geschiedenis.
Als een mens met een levensverhaal.
Als een uniek mens.


'schrijver M. van den Berg'
'Uit Counselling Magazine'

Jouw gedachten, gevoelens, ervaringen en uitstraling maken jou wie je bent. Een uniek mens met een bijzonder verleden. Een mooi mens met ervaringen die jou krachtig maken, maar soms ook in de weg zitten en om aandacht vragen. Als psychosociale coach en als mens wil ik je graag vanuit jouw menszijn ontmoeten.

In de coachsessies onderzoeken we samen waar je tegen aan loopt. Wat je graag anders zou willen zien en wat nodig is om dat te kunnen bereiken. Je krijgt onder andere inzicht in gedragspatronen die je belemmeren om te zijn wie je diep van binnen bent, waar deze vandaan komen en hoe je deze kunt veranderen.

Veranderingen ontstaan vanuit je binnenste. Coaching door mij bestaat dus niet alleen uit gesprekken, maar ook uit ervaringsgerichte oefeningen. Door te ervaren kun je voelen wat iets met je doet en ga je de verbinding met jezelf versterken. Daarmee leg je de basis voor een blijvende verandering.


Volwassen KOPP coaching in de natuur

Natuurcoaching

Als je het moeilijk vindt om jouw verhaal te doen, dan kan de natuur je hierbij helpen. De natuur geeft je ruimte en dat helpt je vaak om dichter bij jezelf te komen. In de natuur kom je gemakkelijker in contact met je eigen gevoelens en kracht; je eigen natuur. Ook als je last hebt van traumatische ervaringen uit je verleden kan natuurcoaching uitkomst bieden. De natuur geeft meer rust en ontspanning. Je voelt je sneller op je gemak. Dat helpt jou om te kunnen praten over je gedachten en ervaringen en te voelen wat deze met je doen. Natuurcoaching kan wandelend, maar het is ook mogelijk dat de sessie op één plek in de natuur plaatsvindt. De natuurelementen, seizoenen en andere delen uit de natuur spelen een rol bij hoe de sessie wordt vormgegeven. In een natuurcoachsessie gaan we met dezelfde vraagstelling aan de slag als bij een coachsessie binnen, maar dan met behulp van de natuur.

Traject 'Vrij leven vanuit jezelf'

Als kind van een ouder(s) met psychische problemen heb je ervaringen opgedaan die niet pasten bij jouw leeftijd. Je was emotioneel nog niet zover dat je dergelijke ervaringen een plek kon geven. Om jezelf te beschermen heb je onbewust patronen ontwikkeld waardoor je de gebeurtenissen en ervaringen kon 'overleven'. Deze overlevingsmechanismen hebben jou vroeger geholpen. Nu in het volwassen leven werken ze vaak averechts en bemoeilijken ze leven. Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan. Gedachten, gevoelens en gedrag lijken niet goed samen te werken.


In dit coachtraject krijg je inzicht in jouw overlevingsmechanismen. Je ontdekt welke patronen jou belemmeren in je dagelijks leven, in de omgang met andere mensen, je gevoelens, je grenzen en keuzes.

De overlevingsmechanismen uit je jeugd heb je als volwassene niet meer nodig. Je leert ze om te zetten in gedrag dat nu voor jou als volwassene ondersteunend is.
Het is mogelijk dat er tijdens dit traject emotionele pijn uit jouw verleden boven komt. We geven hier dan extra aandacht aan. Het doorvoelen van oude pijn geeft uiteindelijk ruimte bij jezelf en laat spanning en blokkades in je lichaam los. Ook ga je hierdoor je kwetsbaarheden accepteren.

Je leert je gedachten, gevoelens en gedrag in harmonie te brengen. Dit gaat niet vanzelf. Onder begeleiding ga je een verandering bij jezelf in gang zetten. Daar is inzet en energie voor nodig. De beloning die je hiervoor terug krijgt is mooi. Je gaat leven vanuit jouw kern en kracht.

Hoe werkt het ?

Wil je kennis met me maken en meer informatie over hoe een coachtraject voor jou eruit kan zien?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als je na de kennismaking graag een coachtraject wilt dan vindt er eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. We gaan dan samen dieper  in op jouw vraagstelling en maken afspraken over het verdere vervolg van de coaching.Een intakegesprek duurt één uur en kost € 25,00.
Een coachsessie zowel binnen als buiten in de natuur van één uur bedraagt € 50,00. Kies je voor een sessie van anderhalf uur dan kost dit 
€ 70,00.

Een traject 'Vrij leven vanuit jezelf' bestaat uit een intakegesprek en zeven coachsessies van ieder één uur. Het gehele traject wordt aangeboden voor € 325,00.

De dienstverlening is BTW vrij.